Tuesday, June 14, 2011

Värske kurgi-kapsa-redise salat

Jõudsimegi ära oodata aja mil juba värsket kapsast-kurki-redist jm on suuremas või väiksemas koguses saada. Salatid on kohe veelgi värskema olekuga, värvilised, mahlased ja krõmpsuvad. Nii ongi ainult loovuse ja sisetunde küsimus, kuidas need suurepärased asjad omavahel kokku panna. Ja tuligi alt köögist telefonikõne rõõmusõnumiga, et salat on valmis pildistamiseks:).

Vaja läheb:

Värsket kurki
Värsket kapsast
redist
meelepäraseid maitseaineid
maitserohelist
sidrunit
oliiviõli

Komponendid tükeldada, lisada oliiviõli ning seejärel maitsestada enda soovi järgi. Teadjamad räägivad, et ühe toidu teeb heaks paar tera suhkrut, olgu siis tegu supi,
 salati või kastmega.
Rõõmsalt ja värviliselt suvesse!



No comments:

Post a Comment