Thursday, September 6, 2012

Kapsapirukas

Täna oli meil esimene kapsapiruka katsetus. Tuli maitselt väga kodune ja hea. Nii nagu kõikide asjadega, võetakse kapsapirukas mõnel pool vastu hurraaga, teisel pool kahtlevalt ja kindlasti on mõni, kes keeldub. Nii see elu käib ja ega kõik saa kohe meeldida. Proovime, harjume, avastame.

Kuldne maitsev kapsapirukas:

Koostisosad lihtsad (8-10 sööjale):

  • 200 grammi valget peakapsast
  • 200 grammi sibulat
  • 5 muna
  • soola, pipart ja soovi korral muid meelepärased maitseained, maitserohelist
  • 400 grammi lehttaigent

Täidiseks hauta potis või kõrgemate servadega pannil ribastatud kapsas koos sibulaga. Maitsesta soola ja vähese pipraga. Keeda ja tükelda munad ning lisa kapsasegule. Rulli lehttaigen õhemaks ristkülikuks. Poolele ristkülikust aseta täidis, jättes servadelt 2 cm vabaks. Keera ilma täidiseta pool peale ning suru servad kokku. Küpseta 200 kraadi juures kuldseks. Hea nii soojalt kui jahtunult!



Olgu isu ikka hea!

No comments:

Post a Comment