Tuesday, March 3, 2015

Keefiritarretis

Jogurti ja keefiritarretised on meie majas kõigile väga meeltmööda.
Täna oli menüüs keefiritarretis. Seda võib valmistada mitut moodi. Tavapäraselt lisatakse keefirile veidi naturaalset mahlakontsentraati ja marju ning seejärel zelatiinisegu, et kõik ilusti tarretuks.
Täna aga oli hoopis teistsugune variant, kus keefirile oli lisatud magusama nüansi andmiseks suhkrut - üldse mitte palju, nii et tunda jäi pigem keefiri hapukas alatoon ning sekka said seekord mustikad, mis oma vitamiinidega meile pimedal ja sombusel ajal ära kuluvad.
Keefiritarretist võib ka valmistada viisil, kus keefir veidi magustada ning seejärel lisada zelatiin ja hiljem serveerides võib lisada meelepärase marjapüree.
Maitses mõnusalt hapukas-magus.


No comments:

Post a Comment