Wednesday, September 9, 2015

Magushapu kanakaste

Teisipäeval oli meil  esimest korda lõunaks magushapu kanakaste, kõrvale riis ning kurgisalat tilli ja hapukoorega.
Tunda oli nii magusat kui haput, kuid arvestades, et enamus sööjaid on tundliku ja puhta maitsemeelega lapsed, oli kaste piisavalt mahe samas siiski maitsekas.


Uurisin kokk Alinalt, mis ta sinna sisse pani. Tuleb välja, et selles roas oli:

  • broilerifilee
  • paprika 
  • sibul 
  • ananassikonserv 
  • mais 
  • tomat (konserv) 
  • kartulitärklis 
  • maitseained 
Ja valmistada saab seda nii:
Sibul tükeldada, paprika lõigata ribadeks. Broilerifilee lõigata kuubikuteks ja praadida toiduõliga kuldpruuniks. Lisada sibul, paprika, mais ja tükeldatud ananass. Kuumutada ning seejärel valada peale tomatid ja ananassi konservi vedelik, Hautada 15 min. Maitsestada soola, pipra ja veidikese suhkruga. Tihendada kartulitärklisega (nb! kartulitärklis sega alati enne veidikese külma veega ja seejärel lisa toidule).
Meile meeldis, proovige ka!
Head isu!

No comments:

Post a Comment