Friday, September 20, 2013

Kanapastaroog

Eile lõunaks sõime kanapastarooga. Seda toitu soovisid menüüsse Mereääre lapsed.
Tegemist on väga lihtsa pastaroaga, kus lisaks kanale oli maitset andmas ka suitsusingikuubikud.


3 inimest peaks söönuks saama sellisest kogusest:

200g meelepärast pastat
200g kanfileed
100g suitsupeekonit või -sinki
2-3 spl sulatatud juustu
100 ml vahukoort
100 ml piima
kanafilee praadimiseks veidi õli
maitsestamiseks meelepäraseid maitseaineid: nt sool, pipar, ürdid, karri vms.
Hästi sobib antud roa sisse ka küüslauk.

Keeta pasta. Kuumutada singi/peekonikuubikud, lisada kanafileetükid. Maitsestada. Kõige viimasena lisada küüslauk ( et ei praeks liiga tumedaks ja kibedaks) veidi kuumutada ja lisada pasta. Segada ja lisada sulatatud juust ning seejärel valada juurde koor ja piim. Segada ja kuumutada, kuni segu muutub paksemaks. Kui roog kipub jääma kuivaks, lisada veel piima ja/või koort. Viimistleda maitse ja nautida!
Soovitus: antud roa sisse sobib hästi vahemere ürdisegu.


No comments:

Post a Comment